Referentie

5885405

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 110 m² ± 1.184 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Gelegen in de “Theaterbuurt” van Antwerpen, recent modern appartement van ± 110m² met panoramische ramen en een zuid-oostelijk gericht terras.

Het appartement heeft een eigen lift die rechtstreeks toegang biedt tot de ruime en lichtrijke woonkamer met toegang tot het zonnige terras en aansluit aan de volledig geïnstalleerde open keuken. Aan de nachtzijde bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één gebruikt kan worden als dressing of kantoor, een badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafels. Het appartement omvat eveneens een wasruimte met was- en droogkast en een berging.

Aanvullend: De gemeenschappelijke kosten bedragen €145/maand. De minimale huurtermijn is 1 jaar. Het appartement is inclusief designverlichting en is volledig gestoffeerd. 

Perfect gelegen ten opzichte van het Theaterplein, de Meir en het centrum. Openbaar vervoer voor de deur en op 5 minuten van de snelweg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Emily Claessens op +32 470 44 96 75. 

Andere details

Badkamer

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

76

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.