Referentie

5895718

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 131 m² ± 1.410 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen in de onmiddellijke omgeving van het Jubelpark, appartement gelegen op de derde verdieping, volledig gerenoveerd met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 131m².

Het appartement gelegen op de derde verdieping, bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een grote woonkamer met toegang tot een lang balkon, de “Arclinea” Amerikaanse keuken met marmeren werkblad, een bijkeuken met wasplaats (machines aanwezig) en berging. Nachtzijde, twee slaapkamers en een doucheruimte met Italiaanse douche en dubbele wastafels, de hoofdslaapkamer heeft een kleedkamer en komt uit op een achterterras.

Andere: hoogwaardige afwerking, een grote kelder, fietsenstalling, dubbele stroom, ingerichte wasruimte. Lasten: 200 EUR: onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en voorziening voor verwarming en privé koud water. PEB: C

De Jubelparkwijk is een aangename en relatief groene omgeving, niet ver van het Park. Het biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer (Metro Mérode of Schumann) en ligt dicht bij winkels en restaurants.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 2 640 08 01.

Andere details

Badkamer

1

EPC

Nieuwbouw

Kg co²/m²/jaar

27

Jubelpark

De buurt van het Jubelpark is een leuke groene wijk en ligt relatief dicht bij het Park. Ideaal gelegen, biedt het een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en ligt dicht bij winkels en diverse restaurants.