Referentie

5916459

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 135 m² ± 1.453 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Nieuwe, exclusieve duplex gelegen op het Zuid, voor multifunctioneel gebruik met een overdekt terras met uitzicht op de tuin.

De penthouse omvat een inkomhal met een op maat gemaakt kastelement dienstdoende als vestiaire en berging, twee kamers waarvan één met een eigen overdekt terras, een complete badkamer met bad, douche, toilet, wastafel en een apart toilet. Het bovenste niveau biedt een grote leef-werkruimte met grote ramen, open keuken, woonkamer en 2 terrassen waarvan één westelijk gericht en de andere oostelijk gericht en overdekt is. Het gebouw is ontworpen als een dienstencentrum; men kan gebruik maken van verschillende faciliteiten naast het gebruik van het appartement. Ook onthaal- en vergaderruimtes en mits afzonderlijke vergoeding juridisch ondersteunende diensten. Dit geïntegreerde service- en infrastructuur pakket zorgt ervoor dat u uw professionele activiteiten onmiddellijk kan opstarten en uitoefenen.

Aanvullend: Hoge plafonds, mooie afwerking, vloerverwarming en domotica-systeem. Mogelijkheid tot huren parkeerplaats aan €150/maand excl. BTW. De huurprijs is onderhevig aan BTW. De maandelijkse kosten bedragen €550, daarin zijn alle nutsvoorzieningen en de huurdersverzekering inbegrepen.

Het Zuid is een trendy wijk in Antwerpen met brede lanen en prachtige pleinen met populaire cafés en restaurants. De Ring en Singel zijn er gemakkelijk bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Badkamer

1

Garage

1

EPC

Nieuwe bouw

kWh/m² per jaar

64

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.