Referentie

5978934

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 400 m² ± 4.306 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen tussen de Sterrenwacht en de Frélaan, huis dat deel uitmaakt van Kasteel Groeselenberg in een park van 4 hectare met vijf slaapkamers en een grote privétuin.

Het pand met een oppervlakte van ± 400 m² is als volgt samengesteld, op het gelijkvloers een inkomhal met toilet en gastentoilet, een woonkamer met open haard met aangrenzend kantoor dat uitgeeft op het terras en de tuin, een aparte eetkamer kamer, evenals een volledig uitgeruste keuken en een ontbijtruimte. Boven bevindt zich de hoofdslaapkamer met kleedkamer en complete badkamer, drie andere slaapkamers delen twee badkamers. In de kelder, onafhankelijke slaapkamer met doucheruimte.

Andere: garage voor twee of drie auto’s en buitenparkeerplaats, alarm, wasruimte, kelders

L’Observatoire is een groene en rustige wijk die bekend staat om zijn levenskwaliteit. Gelegen niet ver van kleine winkels en diverse scholen, combineert het op vakkundige wijze rust en stadsleven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0)2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

Parkings indoor

3

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

259

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.