Ontdek de schittering en boeiende geschiedenis van VEVER-juwelen, de tijdloze elegantie van het ontwerp van Natan Couture, en de luxueuze eenvoud van de architectuur van Marc Corbiau op "The Luxury Sales Exhibition", een opmerkelijke samensmelting van drie pijlers van luxe.

Op woensdag 21 februari werd The Luxury Sales Exhibition gezamenlijk gehost door Sotheby’s Brussels en Belgium Sotheby’s International Realty.

De avond toonde een naadloze combinatie van de luxueuze eenvoud van de architectuur van Marc Corbiau, de tijdloze elegantie van Natan Couture en de schitterende VEVER-juwelen.

VEVER-juwelen hebben een rijke en boeiende geschiedenis die teruggaat tot meerdere generaties. Opgericht in de 19e eeuw, het huis VEVER heeft een erfenis van excellentie en innovatie overgebracht in de wereld van juwelen. Elk stuk vertelt een uniek verhaal, gevormd door getalenteerde ambachtslieden die eeuwenoude ambachtelijke technieken voortzetten. VEVER-creaties hebben vaak koninklijke hoven en elites gesierd, waardoor ze emblemen van prestige zijn geworden. Vandaag belichaamt VEVER-juwelen de geschiedenis, kunst en luxe die de kenmerkende handtekening van het huis VEVER definiëren.

Tegelijkertijd presenteerde The Luxury Sales Exhibition geselecteerde weelderige stukken uit de Natan Couture-collectie. Natan belichaamt de essentie van Belgische elegantie en verfijning. Opgericht door de modeontwerper Edouard Vermeulen in 1983, Natan is een belangrijke referentie geworden in de wereld van de haute couture. Beroemd om zijn strakke lijnen, onberispelijke snitten en nauwgezette aandacht voor detail, Natan representeert een tijdloze en verfijnde stijl.

Naast de haute couture-showcase en prachtige sieraden vierde de avond de harmonieuze fusie van mode, kunst en architectuur. Belgium Sotheby’s International Realty presenteerde exclusieve nieuwe projecten ontworpen door architect Marc Corbiau.

Marc Corbiau is een vooraanstaand architect synoniem voor elegantie en innovatie in de hedendaagse architectuur. Geboren in België, Corbiau heeft zijn reputatie opgebouwd door gedurfde, tijdloze creaties die de grenzen van architectonisch ontwerp verleggen. Zijn kenmerkende stijl combineert vakkundig strakke lijnen en harmonieuze vormen, waardoor ruimtes ontstaan die zowel functioneel als esthetisch opvallend zijn.

In samenwerking met Vlassak-Verhulst, erkende experts in exclusieve bouwprojecten, presenteerde Marc Corbiau twee van zijn meesterwerken : het Laurel- en Heritage-project.

Verenigd in symbiose tijdens deze receptie, de drie pijlers van juwelen, haute couture en architectuur onthulden de volledige pracht van luxe. The Luxury Sales Exhibition bood een kostbaar moment van contemplatie, een opmerkelijke fusie van verschillende domeinen van luxe.

Delen