Op de avond van 23 november kregen de leden van The 'S een exclusieve preview "Beyond the Gates of The Hotel Astoria, Corinthia Brussels". Dit privébezoek bood een voorproefje van de lopende renovaties van het iconische Hotel Astoria, Corinthia Brussels, gebouwd in 1909 voor de Internationale Tentoonstelling van Brussel in 1910.

Onder leiding van directeur Edward Leenders van het Corinthia-merk, Francis Metger, de architect en Olivier Herpain die toeziet op de restauratie, werden de aanwezigen ondergedompeld in de weelde van de Louis XVI-gevel en het grootse interieur van The Hotel Astoria, Corinthia Brussels. De nauwgezette renovaties beloven de historische charme te herstellen en het hotel te verheffen tot het allereerste 5-sterrenpaleis in Brussel, dat eind 2024 heropend zal worden.

 

Een speciale vermelding verdient Nathalie Van Eygen, de fotograaf die de essentie van dit historische juweeltje vastlegde.

 

De avond, die exclusief was voorbehouden aan leden van The ‘S, werd afgesloten met een toast ter plaatse, die het begin van een nieuw tijdperk voor The Hotel Astoria, Corinthia Brussels markeerde. Dit evenement was een reis door de tijd, met een blik in het verleden en een viering naar de toekomst toe die dit iconische etablissement te wachten staat.

 

Delen