De afdeling New Development van Belgium Sotheby's International Realty is verheugd u uit te nodigen op haar exclusieve Open Door Day evenement op zaterdag 13 mei van 13:00 tot 16:00 uur, waar ze de mooie en trendy appartementen in de nieuwe wijk Tour & Taxis zullen tonen.

Gelegen in het hart van Brussel, ontwikkelt Tour & Taxis zich tot een dynamische, ecologisch verantwoorde en innovatieve wijk. Wij nodigen u van harte uit om de verschillende flats te verkennen tijdens de opendeurdag. 

Op de top van het emblematische Brooklyn gebouw, 2 penthouses met 2 slaapkamers + kantoor van ± 220 m² elk genieten van aangename terrassen en een uitzonderlijk uitzicht over Brussel.

Deze twee penthouses met panoramisch uitzicht op de hoofdstad bevinden zich op de 12e en de bovenste verdieping van dit New York-geïnspireerde gebouw.

Zij profiteren van alle faciliteiten van dit inspirerende en dynamische stedelijke centrum, in volle ontwikkeling: een plek waar het goed is om te wonen, te werken en te ontdekken. Het is een unieke woonomgeving in de stad, gelegen in een rustige, zachte mobiliteitssite aan de voet van een uitgestrekt groen park. Het Kanaal is een originele en atypische wijk, op een steenworp afstand van het stadscentrum, dicht bij het openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. Het is ook bekend om zijn vele restaurants en zijn buitengewone uitzichten.

Een consortium bestaande uit Sergison Bates, AWG en noAarchitecten bedacht het ontwerp van het Brooklyn gebouw, waarvoor zij een wedstrijd wonnen.

Sergison Bates Architects werd in 1996 opgericht in Londen en werkt aan belangrijke stedelijke projecten in heel Europa, waaronder de transformatie van de voormalige Citroën-autofabriek in het hart van Brussel tot het Kanal-Pompidou Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst en de herontwikkeling van een voormalig ziekenhuisterrein tot een wijk voor podiumkunsten in Leuven.

Hoewel de schijnwerpers gericht zijn op het adembenemende Brooklyn-gebouw, is het belangrijk op te merken dat u tijdens onze Open Deur Dag meer zult kunnen ontdekken over andere eminente gebouwen, elk met een unieke charme en aanbod. Gebouwen zoals Jaydon, Quincy, Oakland, Liberty, Pacific, Karson, Metropolitan, en meer, herbergen een assortiment van prachtige appartementen die op uw verkenning wachten. Elk gebouw heeft zijn eigen typologieën, uitzichten en prijzen en biedt een breed spectrum aan woonervaringen voor verschillende smaken en budgetten. Van het panoramische uitzicht op de skyline van de stad tot de serene aanblik van de weelderige groene parken, elk uitzicht vanuit deze gebouwen is een verhaal dat wacht om te worden ontvouwd. We kijken ernaar uit u te begeleiden op deze ontdekkingsreis en u te helpen uw perfecte woning te vinden in Tour & Taxis.

Delen