Ontdek de hoogtepunten van het allereerste golftoernooi van Sotheby's International Realty in Antwerpen, een dag vol golf, luxe en samenwerking die uitblonk in excellentie bij elke slag en viering.

Bij Sotheby’s International Realty streven we voortdurend naar het bieden van ongeëvenaardde ervaringen aan onze gewaardeerde klanten. Deze toewijding aan uitmuntendheid heeft ons onlangs geleid tot een spannende onderneming – ons allereerste golftoernooi in Antwerpen. Dit uitzonderlijke evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van onze officiële
partners, Bentley Antwerpen en D’Ieteren Luxury Performance, evenals de vrijgevige bijdragen van onze sponsors: Hotel Amigo, Design Hotels, Biologique Recherche, Maison Dandoy, Virunga Gin, en Pearls of Persia.

Ons tournooi vond plaats op de prestigieuze Royal Antwerp Golf Club, een prachtige baan die bekend staat om zijn prachitge landschappen en uitdagende holes. Dit vormde de ideale setting
voor een dag van sportiviteit en netwerken.

De dag begon met een warme ontvangst, waar cliënten en deelnemers samenkwamen om te genieten van een drankje en maaltijd, bereid voor het toernooi door te oefenen en te genieten
van een testrit met onze partner, Bentley Antwerpen. Toen de klok 13.00 uur sloeg, begaven onze golfers zich naar de baan, klaar om hun vaardigheden op de proef te stellen.

Terwijl de zon begon te zakken, betrad onze Chief Executive Officer, A. Lebedoff, het podium tijdens de prijsuitreiking. We uitten onze oprechte dank aan Bentley Antwerpen en D’Ieteren Luxury Performance voor hun onschatbare steun bij het realiseren van dit evenement. We uitdrukten ook onze diepe waardering voor onze 6 partners, die genereus prijzen hebben bijgedragen die een extra laag opwinding aan de dag toevoegden. De vrijgevigheid van Hotel Amigo, Design Hotels, Biologique Recherche, Maison Dandoy, Virunga Gin en Pearls of Persia speelde een cruciale rol in het maken van dit evenement onvergetelijk. Niet te vergeten, de eerste prijs die is georganiseerd door Sotheby’s Realty – een volledig verzorgd weekendje weg naar Marrakech, inclusief een uitnodiging voor ons golftoernooi daar op 10 november 2023 voor twee personen.

Om deze bijzondere dag af te sluiten, hielden we een prachtig wandeldiner en feest op de Royal Antwerp Golf Club. Het was een moment om te ontspannen, verhalen te delen van het toernooi en blijvende connecties te smeden.

Het allereerste golftoernooi van Sotheby’s International Realty in Antwerpen draaide niet alleen om sport; het belichaamde de luxe, verfijning en gemeenschap die ons merk omschrijft. We zijn ontzettend dankbaar voor onze partners, sponsors en deelnemers, die deze dag tot een enorm succes hebben gemaakt.

Delen