Gisteravond hadden we het genoegen om deel te nemen aan het privébezichtigingsevenement van de Luxury Edit-tentoonstelling georganiseerd door onze collega's van Sotheby's Auction. De tentoonstelling verzamelt verschillende luxe stukken, van kunstwerken tot sieraden en lederwaren. Deze kan bezichtigd worden van 7 tot 10 september in de Sotheby's-galerij gelegen op de Louizalaan 251.

Alle luxe stukken zijn enkele van de hoogtepunten die zullen worden verkocht tijdens de herfstveiling in Parijs en Londen.

Belgium Sothebys Int. Realty The Luxury Edit 2022 – NL

Verschillende juwelen van de grote huizen zijn aanwezig, zoals robijnen, armbanden, ringen en dameshorloges van Cartier. Tot de meest opvallende stukken behoren twee Cartier Panther ringen en een marquise diamant.n, armbanden, ringen en dameshorloges van Cartier. Onder de meest opvallende stukken, noteren we twee Cartier panter ringen en een marquise geslepen diamant.

Wat horloges betreft zijn de grootste namen vertegenwoordigd in de tentoonstelling met zowel authentieke als modernere modellen. Zo liggen er onder andere twee Royal Oaks van Audemars Piguet, een Nautilus van Patek Philippe en een Gérald Genta. Onder de sportieve modellen zijn de Daytona en de GMT van Rolex aanwezig.

Aan de muren van de galerij hangen talrijke schilderijen van de Griekse kunstenaar Pericles Pantazis, wiens werk kort was.
Belgium Sothebys Int. Realty The Luxury Edit 2022 – NL
Tot slot completeren talrijke Birkin-tassen van Hermès en verschillende flessen fijne wijnen de hoogtepunten van de toekomstige verkoop.
Belgium Sothebys Int. Realty The Luxury Edit 2022 – NL

Delen