Terugblik op "The September Reveal" tentoonstelling in de Sotheby's Gallery in Brussel op een frisse septemberavond.

Na de zomerstilte verwelkomden we onze gasten om zich te verzamelen rond de boeiende vitrine, die een verleidelijke blik bood op de topstukken voor de komende veilingen van Sotheby’s Auction.

Het betoverende meesterwerk “La Valse Hésitation”, een sublieme creatie van de iconische René Magritte, stond in de schijnwerpers in een elegante dans van anticipatie. Het stuk, geschat tussen de 10 en 15 miljoen euro, is klaar om de Modern Sale in Parijs op 19 oktober op te luisteren en belooft een gedenkwaardige gebeurtenis te worden voor kunstkenners.

De tentoonstelling bracht kunstliefhebbers verder in verrukking met een uitgelezen reeks werken, waaronder nog meer meesterwerken van René Magritte, naast unieke stukken van veelgeprezen kunstenaars als Fernand Khnopff, Joan Miró, Serge Poliakoff, Paul Delvaux, Zao Wou-Ki, Matsutani Takesada en nog veel meer.

Om het geheel nog aantrekkelijker te maken, was in de galerie ook een voorproefje te zien van de aankomende Luxury Sale uit Parijs, met een selectie juwelen en horloges. Onze specialisten, Benoît Colson en Magali Teisseire, waren aanwezig om inzicht te geven in deze schatten. De openingscocktail vormde het decor voor de komende veilingen en beloofde een onvergetelijke reis door de wereld van kunst en luxe.

Delen