BRAFA, een prestigieuze Europese kunstbeurs sinds 1956, opende dit jaar haar deuren op Brussels Expo voor acht dagen. Ondanks de verandering van locatie blijft BRAFA trouw aan haar toewijding aan excellentie en kwaliteit, met jaarlijks 130 internationaal gerenommeerde galerijen.

Verscholen in Halls 3 en 4 van Brussels Expo, biedt BRAFA een indrukwekkend scala aan specialiteiten, variërend van oude en moderne schilderijen tot tribale kunst, sieraden, zilverwerk en design. Bezoekers worden uitgenodigd om een reis te maken door tijdperken en stijlen, waardoor verzamelaars een unieke kans krijgen om verschillende artistieke domeinen te verkennen.

 Met meer dan 65.000 bezoekers uit Europa en daarbuiten biedt BRAFA een platform voor uitwisseling, leren en het vieren van uitzonderlijke kunstwerken. Deze ervaring wordt verrijkt door speciale thema’s, presentaties van eregasten, dagelijkse conferenties en rondleidingen, waardoor de ervaring van bezoekers verder wordt verrijkt.

 Als hoofdpartner van BRAFA sinds 2007 heeft Delen Private Bank haar stands versierd met de verfijning en elegantie die kenmerkend zijn voor haar kantoren. In de loop der jaren is deze stijl de handtekening geworden van Anne-Sophie Delen en haar moeder, Marie-Alix. We waren verheugd om de zorgvuldig samengestelde en smaakvol gepresenteerde werken te ontdekken, die het voortdurende engagement van Delen Private Bank voor de wereld van kunst en cultuur weerspiegelen.

We zijn blij dat we dit waardevolle en verrijkende moment met onze klanten hebben kunnen delen. Hartelijk dank aan Delen Private Bank voor deze unieke kans en voor hun voortdurende inzet voor kunst.

Delen