Op donderdag 16 november hadden we het genoegen om een exclusieve afsluiting te organiseren voor onze tentoonstelling "Contemporary Expressions of Africa" in onze galerij in Brussel.

De verkoopexpositie toonde een samengestelde selectie van Afrikaanse foto’s en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars zoals Malick Sidibé, Seydou Keïta, Jean-Dominique Burton, Cheri Samba en Philip Kwame Apagya. Dit evenement verwelkomde een selecte groep klanten en bood een unieke ervaring in het hart van de hedendaagse Afrikaanse kunst.

De rondleiding door de tentoonstelling, geleid door onze directeur en kunstspecialist bij Sotheby’s België, Deborah Quackelbeen, voegde een verrijkende dimensie toe aan de avond. Klanten kregen de kans om in te gaan op de nuances en inspiraties die de tentoongestelde werken vormgaven, wat een boeiende blik bood op het hedendaagse Afrikaanse artistieke panorama.

Na deze artistieke onderdompeling kregen onze gasten de gelegenheid om te genieten van een even verfijnde culinaire ervaring. Een weelderige kaviaarproeverij werd gepresenteerd door onze partner, Pearls of Persia. Mevrouw Mojdeh Bashari en haar broer organiseerden een uitzonderlijke proeverij, waarbij ze hun passie en expertise deelden over de fascinerende wereld van kaviaar.

Tijdens deze proeverij werden twee voortreffelijke variëteiten benadrukt. Ten eerste fascineerde een in Uruguay gekweekte kaviaar de smaakpapillen met zijn delicate textuur en verfijnde smaak. Ten tweede werd kaviaar uit de wateren tussen Rusland en China gepresenteerd, wat een even uitzonderlijke proefervaring bood.

Deze tentoonstelling was meer dan alleen een afsluitingsceremonie; het bracht kunst, cultuur en gastronomie samen in een elegante en gezellige sfeer. Wij danken onze klanten oprecht voor het delen van deze gedenkwaardige avond met ons en kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze komende culturele en artistieke evenementen.

Delen