Referentie

3874430

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 190 m² ± 2.045 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in de “Theaterbuurt” van Antwerpen, met prachtig zicht op het Oude Gerechtshof, gerenoveerd authentiek appartement op de derde verdieping met een bewoonbare oppervlakte van ± 190 m² met een terras van ± 10 m².

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en bestaat uit een ruime inkomhal die aansluit op de zitruimte die voorzien is van een gashaard; deze loopt door in de eetkamer en open keuken die volledig geïnstalleerd is. U kan het ruime terras betreden via zowel de keuken als de eetkamer. Verder zijn er twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer, een derde slaapkamer die eveneens kan dienen als bureau en een ruime berging met aansluitingen voor was- en droogkast.

Aanvullend: ruime en verwarmde berging aanwezig in de kelder. Een parkeerplaats is optioneel bij te huren voor € 155/maand. De maandelijkse provisiekosten bedragen €125. Mogelijkheid tot volledig gemeubileerd huren aan €686/maand.

Perfect gelegen ten opzichte van het Theaterplein, de Meir, het Stadspark en het centrum. Openbaar vervoer voor de deur en op 5 minuten van de invalswegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

Parking indoor

1

Parking

1

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

177

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.