Referentie

4129657

Oppervlakte

± 194 m² ± 2.088 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Vlakbij het Koning Albert Park, vrijstaand herenhuis in eclectische stijl met neoromaanse inslag. Dit herenhuis biedt een kantoor van ± 194 m² met twee ruime terrassen dat zich op het gelijkvloers bevindt.

Deze gelijkvloers verdieping omvat een ontvangstruimte en is verder opgedeeld in vier communicerende ruimtes waar een mogelijkheid is om ze af te sluiten. Een keuken en een toilet is ook ter beschikking voor de verdieping. Verder zijn er ook twee ruime terrassen die kunnen dienen als eet -en relaxruimte. De hoge plafonds, mooi parket en de vele authentieke elementen maken van dit commerciële gebouw een unieke plaats om zijn professionele activiteiten uit te oefenen.

Aanvullend: 6 parkeerplaatsen inbegrepen in de huurprijs, laadpaal aanwezig, maandelijkse provisie van €250.

Berchem is een residentiële wijk met prachtige gevels van beroemde architecten, net buiten de historische binnenstad ter hoogte van de Antwerp Expo.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 3 647 30 72.

Andere details

Parkings

9

Harmonie

Gelegen in een rustige buurt, tussen de Leien en Berchem, nabij het Harmoniepark en het Koning Albertpark. Het eigendom bevindt zich op wandelafstand van diverse scholen, het openbaar vervoer en een ziekenhuis.