Referentie

4506523

Oppervlakte

± 2.300 m² ± 24.757 ft²

Slaapkamers

14

Terrein

± 206.263 m² ± 2.220.194 ft²

Domein van ± 20 ha bevindt zich het Kasteel Ostemerée, gebouwd begin 1900. Het kasteel omvat een park, deels engels en deels franse stijl met een prachtig uitzicht over de glooiende vallei, vijvers en bossen. De originele elementen en authenticiteit van het kasteel zijn behouden.

Het kasteel werd gebouwd met locale natuursteen en heeft een bewoonbare oppervlakte van ± 2.300 m². Op het gelijkvloers bevinden zich de zeer ruime inkomhal die toegang geeft tot de verschillende grote salons en ruime eetkamer. Er werd een grote leefkeuken voorzien die eveneens toegankelijk is via een aparte ingang. Via de grote trap komt men op het eerste verdiep waar zich 2 master bedrooms met ensuite badkamer en nog verschillende ensuite slaapkamers en aparte badkamer bevinden. Het tweede verdiep, bereikbaar via een tweede trap, bestaat uit 2 appartementen met salon, keuken en meerdere slaapkamers. Dit alles op een rustige en unieke plaats met zijn fauna en flora.

Andere: lift; garage, verwarmingsruimte, technische en opslagruimtes in het souterrain; centrale verwarming op stookolie; tennisruimte; mogelijkheid om extra terreinen te kopen.

Anthée is een dorp van de kleine plattelandsgemeente Onhaye, ideaal gelegen dichtbij grote verbindingswegen naar Brussel, Namen en Luik.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Andere details

Badkamers

9

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

283

EPC Code

View code

Namen

Als politiek en administratief centrum van Wallonië heeft Namen ook een unieke sfeer met haar rijk historisch erfgoed, haar universiteit, haar feestelijke evenementen, haar winkelwandelstraatjes en haar culinaire specialiteiten.