Referentie

5343273

Oppervlakte

± 1.050 m² ± 11.302 ft²

Slaapkamers

10

Gelegen in de gegeerde buurt rond de Markgrave-Wijk herenhuis in beaux-artsstijl gebouwd , naar een ontwerp door architect Georges Matthyssens uit 1913 met een bewoonbare oppervlakte van ± 1050m² en tuin van ca 242m².

De woning werd in 1949 vergund voor 8 appartementen en bevat dan ook 8 individuele gas -en elektriciteitsmeters terug in de sous-terrain. Met behoud van de authentieke ornamenten, schouwen, monumentale trap en originele mozaïek is deze meesterwoning in zijn geheel ook perfect geschikt als familie woning of kantoren.Indrukwekkende inkomhal met monumentale trap en voorkamer aan de straatzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een volledig ingericht één slaapkamer appartement met toegang tot de tuin. De eerste verdieping bevat een ruime leefruimte met origineel parket en plafonds en de ingerichte keuken uitgevend op het terras en tuin. Op de tweede verdieping, een verhuurd één slaapkamer appartement met terras aan de voorzijde. De ruime achterzijde bevat een leefruimte, slaapkamer en badkamer met mogelijkheid tot terras.De derde verdieping is momenteel opgedeeld in 2 appartementen , elk met zijn eigen keuken, badkamer, leefruimte en slaapkamer. Mogelijkheid tot terras aan de achterzijde. Ruime penthouse op de vierde verdieping met dakterras.

Aanvullend: Op heden verhuurd voor 106.140,72 euro per jaar. Verder te optimaliseren naar een inkomen van 120.000 euro per jaar. Mogelijkheid tot het plaatsen van een lift in de inkom en het aanbouwen van terrassen aan de achterkant. Gevel gerenoveerd, gereinigd en verhard in 2016. Dubbele beglazing.

Het statig kwartier biedt een mooie mix van eigentijdse winkels, bars en restaurants. De authentieke gevels van de wijk vertellen het glorieuze verleden van de buurt. In de nabijheid van ‘Het hof van Leysen’ en het ‘Domein Hertoghe’, het openbaar vervoer, diverse scholen en slechts een 2-tal min. rijafstand naar de ring van Antwerpen.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Talia Werner op +32 488 255 255.

Andere details

Badkamers

6

EPC

C

kWh/m² per jaar

199

EPC Code

View code

Markgrave

De buurt van Markgrave, met haar monumentale gevels en grote lanen, was in de 19e eeuw gericht op de welstellende burgerij. Dichtbij het centrum gelegen, en toch groen dankzij twee parken, is de buurt gemakkelijk bereikbaar door diverse toegangswegen zoals de Ring van Antwerpen of de A12.