Referentie

5384435

Oppervlakte

± 144 m² ± 1.550 ft²

Slaapkamers

3

Gelegen aan de Louizalaan, op een steenworp afstand van de Abdij van Cambre, in een gebouw ontworpen door Marc Corbiau, appartement op de 6e verdieping met een bruto oppervlakte van ± 144 m² (volgens PEB) en een terras van ± 20 m² met uitzicht in vogelvlucht op de Abdij van Cambre.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer die uitkomt op een groot terras met uitzicht op de abdij, een volledig uitgeruste Bulthaup/Gagenau open keuken, een woonkamer met een macassar ebbenhouten boekenkast en een master suite met een kleedkamer, badkamer met douche en terras. De nachtzijde bestaat uit twee slaapkamers met veel ingebouwde bergruimte, een doucheruimte en een balkon.

Overige: zonnescherm, veiligheidsdeur, wasruimte, dubbele stroom, individuele verwarmingsketel, kelder en fietsenruimte, optionele ondergrondse staanplaats (€70.000).

De wijk Abdij van Cambre is een prachtige, typisch Brusselse wijk, omringd door buurtwinkels. Het biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het is niet ver van het stadscentrum en de Louizalaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op + 32 (0) 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

66

Vijvers

De vijvers van Elsene bieden een groene en schilderachtige omgeving. Deze plek is bekend vanwege de nabijheid van restaurants en winkels. Een prachtig compromis tussen de natuur en de stad. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer