Referentie

5391054

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 350 m² ± 3.767 ft²

Terrein

± 870 m² ± 9.365 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in een residentiële omgeving te Londerzeel, gemeubileerde woning met een bewoonbare oppervlakte van ± 300m².

Deze volledig gemeubileerde villa bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke woonkamer sluit aan op de eetkamer en tv kamer, voorzien van zowel tv als projectiescherm. Daarnaast bevindt zich de bureauruimte, eventueel ook in te richten als slaapkamer. De volledig ingerichte open keuken voorzien van oa Lacanche fornuis en ingerichte ontbijthoek geeft uit op het aangename terras en de zuidgerichte tuin. Boven bevindt zich de master bedroom met inloopdressing aan aansluitend de badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.. Daarnaast is er via de nachthal toegang tot 3 slaapkamers met gedeelde badkamer met ruime inloopdouche en een wasruimte met opbergmogelijkheden.

Aanvullend: automatische toegangspoort, inpandige garage voor 2 auto’s, vloerverwarming, alarmsysteem aanwezig. Onderhoudscontracten over te nemen. Mogelijkheid om op vennootschap te huren. Ingangsdatum bespreekbaar.

Gelegen op een ideale locatie in een rustige, residentiële straat te Londerzeel, op 3 minuten van de autostrade, centraal tussen Antwerpen en Brussel. Verschillende scholen, parken, winkels en sportcentra in de nabijheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parkings indoor

2

Parkings

2

kWh/m² per jaar

EPC Code

View code