Referentie

5398289

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 85 m² ± 915 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in het hartje van Antwerpen tussen de Meir en het Operaplein recent gerenoveerd appartement van ± 85 m² naar oorspronkelijk ontwerp van architect S. Dielvorst.

Dit eigendom heeft een gevel met een unieke uitstraling. De authenticiteit van het gebouw werd behouden door de ramen en binnendeuren van de appartementen te vernieuwen volgens het oorspronkelijk ontwerp. Het appartement geeft een zeer ruim gevoel door de doorlopende nieuwe open keuken, eetplaats en leefruimte. Het appartement omvat twee slaapkamers een badkamer en apart toilet.

Aanvullend: inclusief berging. Mogelijkheid tot parkeren in de ondergrondse state of the art parking Opera aan ± € 142 /maand onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

In dit deel van Antwerpen is het goed vertoeven. Het appartement is omringd door luxueuze winkels, musea en restaurants. Openbaar vervoer en scholen in de nabijheid. Vlakbij het centraal station.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Emily Claessens op +32 (0) 470 449 675.

Andere details

Badkamer

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

60

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.