Referentie

5448171

Oppervlakte

± 600 m² ± 6.458 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 2.700 m² ± 29.063 ft²

Gelegen in de residentiële wijk van Brasschaat bevindt zich deze uiterst trendy en moderne gemeubelde woning met een bewoonbare oppervlakte van ± 600 m² op een perceel van ± 2.700 m². De woning is in een U-vorm gebouwd waarbij alle leefruimtes uitkijken op het zonnige terras met buitenzwembad en poolhouse.

De voorzijde omvat een ruime inkomhal, een open leefruimte met volledig ingerichte keuken met eiland en de woonkamer met open haard en een ruime wasplaats. De zeer royale master suite bevindt zich op het gelijkvloers aan de zijvleugel en omvat een dressing, een volledig ingerichte badkamer en de slaapkamer. Aan de andere vleugel bevindt zich de ontspanningsruimte met bar en plaats voor vier auto’s. De verdieping biedt plaats aan drie ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer.

Aanvullend: De garage biedt plaats aan twee wagens en de ontspanningsruimte biedt eveneens plaats aan vier auto’s. Met plaats voor 6 wagens is deze woning uitermate geschikt voor een autoliefhebber. Meubels inclusief.

Centraal georiënteerd, dichtbij diverse scholen, sportclubs en de winkels.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Talia Werner op +32 (0) 488 255 255.

Andere details

Badkamers

4

Garages

6

EPC

C

kWh/m² per jaar

91

EPC Code

View code

Brasschaat

Ten noorden van Antwerpen, centraal gelegen waar kinderen gemakkelijk met de fiets naar diverse (zowel lokale als internationale) scholen kunnen. Residentiële en groene wijken, dicht bij diverse sport- en culturele faciliteiten.