Referentie

5465321

Oppervlakte

± 1.000 m² ± 10.764 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 120.000 m² ± 1.291.668 ft²

Schilderachtig domein van ca. 12 hectare met Engels landhuis (bj. 1955 met renovatie in 2004), een tennisbaan, conciërgewoning en diverse bijgebouwen. Het is gelegen in een natuurgebied met een prachtig bomenbestand en open ruimtes.

Deze sfeervolle woning, omvat op het gelijkvloers een statige entreehal, gezellige woonkamer met open haard, eetkamer met opslaande deuren naar het terras met vergezichten over het domein, een woonkeuken met bijkeuken, een study, family room en een bibliotheek. De eerste verdieping omvat een royale nachthal, de master suite met een dames en heren dressing, sfeervolle slaapkamer met open haard en een ingerichte badkamer. De tweede en derde slaapkamer delen de badkamer en de vierde slaapkamer heeft een en suite badkamer. De tweede verdieping omvat diverse ruimtes waaronder de wasplaats en afdeling voor inwonend personeel. De ruime kelderverdieping omvat o.a. een wijnkelder, bergkelders en de technische ruimte.

Aanvullend: Het landhuis is voorzien van kwaliteitsvolle parketten, natuursteen en schrijnwerk.

Hier treft u absolute privacy doch het is residentieel en gunstig gelegen tov het centrum, scholen, restaurants en met een goede bereikbaarheid.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Matthias Vertommen +32 (0) 470 818 722.

Andere details

Badkamers

4

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

353

EPC Code

View code

Brasschaat

Ten noorden van Antwerpen, centraal gelegen waar kinderen gemakkelijk met de fiets naar diverse (zowel lokale als internationale) scholen kunnen. Residentiële en groene wijken, dicht bij diverse sport- en culturele faciliteiten.