Referentie

5482161

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 105 m² ± 1.130 ft²

Beschikbaarheid

in onderling overleg

Gelegen in de “Theaterbuurt” van Antwerpen, recent modern appartement met panoramische ramen en een zuid-oostelijk gericht terras.

Het appartement heeft een eigen lift dat rechtstreeks toegang biedt tot de ruime en lichtrijke woonkamer die toegang biedt tot het zonnige terras en aansluit aan de open keuken. Aan de nachtzijde bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één gebruikt kan worden als dressing of kantoor, een badkamer met een inloopdouche en twee wastafels. Het appartement omvat eveneens een wasruimte en een berging.

Aanvullend: Het appartement beschikt over een kelderberging, de gemeenschappelijke kosten bedragen €145 per maand. Mogelijkheid om gemeubeld te huren aan €1650/maand.

Perfect gelegen ten opzichte van het Theaterplein, de Meir en het centrum. Openbaar vervoer voor de deur en op 5 minuten van de snelweg. Korte huurperiode kan worden besproken met de eigenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 647 30 72.

Andere details

Badkamer

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

96

EPC Code

View code

Antwerpen Centrum

Antwerpen heeft een rijke cultuur en geschiedenis waar de vele historische gebouwen, parken, antiekwinkels over kunnen getuigen. De stad biedt eveneens vele winkelstraten, restaurants en café's en is het gemakkelijk toegangleijk dankzij het openbaar vervoer.