Referentie

5467941

Slaapkamers

4

Oppervlakte

± 470 m² ± 5.059 ft²

Terrein

± 1.800 m² ± 19.375 ft²

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in een groene omgeving, villa met 4 slaapkamers met een bewoonbare oppervlakte van ± 470 m² en zuid georiënteerde tuin, op een perceel van 18 are.

De woning bestaat uit een royale inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot een afzonderlijke bureauruimte. Langs de andere zijde bevindt zich de lichtrijke leefruimte met gashaard die uitgeeft op de volledig geïnstalleerde open keuken met eiland. Deze kijken uit op de ruime, zuid georiënteerde en volledig omheinde tuin met een wijd uitzicht over de velden. De bijkeuken, met voorzieningen voor was- en droogkast, biedt toegang tot het overdekte terras met haard. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Daarvan is de master bedroom voorzien van inloopdressing met ingemaakte kasten en biedt deze een ruime badkamer met zowel douche als ligbad. Op de tweede verdieping bevindt zich een studio met open keuken, woonkamer, berging, en slaapkamer met badkamer, ideaal voor bijvoorbeeld een au pair oudere kinderen.

Aanvullend: Automatische toegangspoort, alarmsysteem aanwezig. Ruime, droge kelder met ingemaakte kasten. De woning is onmiddellijk beschikbaar.

Het eigendom is gelegen in de gemeente Berlaar, in een groene en residentiële omgeving, vlakbij de stad Lier. Winkels, horeca en recreatiemogelijkheden in de nabijheid.

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met ons kantoor op +32 3 647 30 72.

Andere details

Badkamers

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

146

EPC Code

View code

Berlaar

Het eigendom is gelegen in de gemeente Berlaar, in een groene en residentiële omgeving, vlakbij de stad Lier. Winkels, horeca en recreatiemogelijkheden in de nabijheid.