Referentie

5847351

Oppervlakte

± 321 m² ± 3.455 ft²

Slaapkamers

4

Gelegen in het centrum van Leuven, in een rustige buurt, vindt men deze modernistische herenwoning van ± 321 m² uit 1939 van architect Pierre d’Haveloose. Bij de totaalrenovatie van de woning in 2022 werd ronduit gekozen voor comfort; luxueuze afwerking met respect voor de historische origine van de woning.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met open zicht naar zowel de trappenhal als de leefruimte en achterliggende tuin. Vanuit de inkomhal heeft men toegang tot de open keuken, opgetrokken in hoogwaardige materialen, met visgraat parket die doorloopt naar de aangrenzende eetruimte en leefruimte met gashaard, statig plafond en glazen achterwand die de doorgang is naar het terras en de tuin. Via de traphal komt men op het 1e verdiep bestaande uit een lichtrijke masterbedroom met geïntegreerde dressing en ruime badkamer. Op de 2e verdieping zijn 2 bijkomende slaapkamers en een badkamer en de 3e verdieping geeft vervolgens toegang tot een penthouse studio met badkamer. Volledig ingerichte kelder voorzien van een gastentoilet, wijnkelder en wasruimte. 

Andere: zonneterras, nieuw en volledig geïsoleerd dak, uitbouw met 5,50 meter hoog aluminium hefschuifraam, Wever & Ducré verlichting, domotica etc.

Rustig en centraal gelegen in de stad, met charmant uitzicht op het aangrenzende pleintje. Leuven is centraal gelegen in België en staat bekend om zijn sfeer, gastronomie en talrijke winkels.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 474 761 187.

Andere details

Badkamers

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

109

EPC Code

View code

Leuven

Leuven is centraal gelegen in België en staat bekend om zijn sfeer, gastronomie en talrijke winkels.