Op donderdag 8 december 2022, hadden we het genoegen om samen te komen voor een Team Building evenement georganiseerd door onze CEO Nicolas Laporta en Lara Claessens in de Belgische Ardennen in de buurt van Spa, met de aanwezigheid van alle teams van Belgium Sotheby's International Realty & Auction, evenals de deelname van Castell Real Estate, voor een moment van ontdekking en gezelligheid in een natuurlijke omgeving...

Een warm onthaal in het prachtige Woodster Hotel in Stavelot bij onze aankomst in de Ardennen, gevolgd door een lunch met alle teams van Belgium Sotheby’s International Realty & Auction en Castell.

Voor deze gelegenheid werd een wandeling in het bos van Stavelot georganiseerd met een pauze in de hoogte met een houtvuur en een hapje.

Een conferentie met een speciale gast, Cédric Dumont, geboren in Brussel en al jaren betrokken bij extreme sporten. Cédric is een sporter op hoog niveau die basejumpen en wingsuit vliegen beoefent en sinds 2000 actief lid is van Redbull.

Een conferentie die psychologie en sport samenbrengt, een persoonlijke visie deelt, zijn grenzen en engagement verlegt en respect voor het milieu en anderen bijbrengt. Een moment van interactie, luisteren en delen.

Wij hebben elkaar tijdens het diner ontmoet om een moment van gezelligheid en ontdekking te delen en onze banden te smeden en te versterken.

Ter afsluiting van deze Team Building werd een feest gepland voor een moment van ontlading en viering met z’n allen.

Delen