Referentie

5453956

Terrein

± 1.600 m² ± 17.222 ft²

Gelegen op een steenworp afstand van Ohain, biedt dit groene perceel, begrensd door bomen, een oppervlakte van ± 16 are. Het is noordwestelijk georiënteerd en heeft een uitzonderlijk uitzicht op de zogenaamde Echo-vallei, waar de bossen zich vermengen met de heuvels.

Praktisch gezien heeft het perceel een straatbreedte van ± 38 meter en een diepte van ± 35 meter. Het heeft een grondbezettingsgraad van 20%. De toekomstige koper zal dus de mogelijkheid hebben om een villa te bouwen met een vloeroppervlakte van ongeveer ± 320 m². Aan de regio is een project voorgesteld dat potentiële kopers ideeën zal geven over wat daar zou kunnen worden gebouwd.

Gelegen in het zuidwesten van de gemeente, op bijna 4 kilometer van het centrum van het dorp La Hulpe en aan de rand van het domein van Argenteuil, telt het gehucht Gaillemarde, ook wel het land van de echo’s genoemd, vandaag de dag minder dan 500 inwoners verdeeld over 200 kleine huizen met een zekere charme, voormalige woningen van landarbeiders die tegenwoordig erg in trek zijn.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Andere details

ter Hulpen

Dichtbij het meer van Genval in een rustige en groene omgeving Terhulpen biedt een rustige leefomgeving. Gelegen niet ver van de toegangen tot Brussel en dichtbij restaurants en de winkels, zal het wandelaars en fietsers plezieren;